Hallo lieve mensen,

Wij zoeken handige mensen die inruil voor een gratis kampeer vakantie enkele uren willen tuinieren, grondwerkzaamheden of ander herstel werkzaamheden willen doen.

De locatie is in Zuid- Frankrijk dicht bij Narbonne. Narbonne is aan zee gelegen met een prachtige stand. Er zijn verschillende manieren dit bestemming te bereiken. Per vliegtuig : Ryanair van Charloi naar Carcassonne of per train naar Narbonnen of Bezier. In alle gevallen wordt jij opgehaald.

Een hectaren grond met een klein huisje houten huisje. Wel met een groot terras waar bij na alles gebeurt. Een aantal kernwoorden zijn: Rust, ruimte, ecologisch, prachtige omgeving met zon ,zee en strand.

La Eden biedt daarmee voor mensen die zich financieel geen vakantie kunnen veroorloven maar er toch even uit willen, of mensen die graag een zinvolle tijd willen besteden op basis van vrijwilligerswerk, een inspirerende en voedende plek waar je gratis 1 week of langere periodes kunt verblijven.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit, het buiten werken in de moes- en siertuinen en herstel werkzaamheden. De werkzaamheden gebeurt in overlegd.

Verblijf zijn en eten gratis. Overnachting in tenten en vouwcaravans ter plaatse. Periode 14 september tot 25 oktober 2013.

Tijdens de vrijedagen / uren kan men lekker op uittreken in de omgeving naar marktje, zee en prachtige stadje en dorpjes.

Contact kan opgenomen worden:alettavanee@hotmail.com